BUKELA

Bukela is in 2014 opgericht door Birthe Didriksen en Nick Søgaard, moeder en zoon, die samen meer dan 40 jaar ervaring hebben in het ontwikkelen en ontwerpen van schoenen.

De visie van Bukela is om een unieke collectie te creëren, een collectie die de kloof moet overbruggen tussen highstreet en geavanceerd high-end design.
Daarbij is het uitgangspunt dat het merk omringd wordt door gezonde relaties, ethiek en duurzaamheid. Er is enorm veel respect voor de mensen achter het vak. BUKELA zorgt ervoor dat de schoenen op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd worden. Dat geldt voor productieomstandigheden, werknemersrechten en het milieu. Er wordt samengewerkt met kleine familiefabrieken in Italië, Spanje en Portugal, waar alle medewerkers als familie worden behandeld.

Elk seizoen wordt er een mooie selectie laarzen,

enkellaarsjes, schoenen, sandalen, pumps en sneakers gelanceerd. Deze kunnen op pre-order vrij ingedeeld worden. Bovendien heeft BUKELA een prettige B2B waar in het seizoen continue gelimiteerde flash artikelen verschijnen die inspelen op een directe behoefte uit de markt.

Scroll naar boven